середа, 10 червня 2015 р.

Новини з мовного табору


Другий тиждень у закладі працює мовний табір для учнів 5 класу. 
Всі виховні заходи, які проводилися, були розроблені відповідно до рівня підготовленості учнів та спрямовувалися на удосконалення розмовної іноземної мови, подолання мовного бар’єру, отриманню мотивації для подальшого удосконалення знань з іноземної мови. У той же час вчитель намагалася кожне заняття поєднувати з відпочинком та грою. Найбільш цікавими на думку дітей були заходи:
 - Свято розваг «Світ навколо мене», на якому діти із задоволенням грали у різні ігри, як українські так і англійські: гра з м’ячем, гра з іграшками; гра-руханка; українська народна гра «Гуси»; англійська народна гра «SimonSaus»; гра «Миша та кошенята» у ритмі джазу. А також вивчили пісню «The more we get togelher», яку заспівали  разом.
- Проектна робота: виготовлення постера «Шпигун». Діти із радістю поринули  у захоплюючий світ таємних героїв, мали змогу перевтілитися у шпигунів: придумати зовнішність, одяг, характер, озброєння та завдання. Потім учні захищали свої роботи.
Цікаво пройшли вікторини, конкурси загадок, конкурс на краще декламування віршів англійською мовою, конкурс «Ми любимо навчатись».

Особливо дітям сподобалися театральні години, на яких вони мали змогу інсценувати казку «Вовк і кошенята» та уривки із твору М.Твена «Том Сойєр».


Немає коментарів:

Дописати коментар