вівторок, 17 січня 2017 р.

Щиро дякуємо!




Новий рік – наулюбленіше свято  школярів.  Солоненський НВК висловлює  щиру подяку спонсорам, які  зробили новорічні свята для наших вихованців змістовними, цікавими і незабутніми.
Насамперед це Вільнянська районна рада, яка потурбувалася, щоб у нашій школі було затишно і тепло, виділила кошти в сумі 192 тис. грн. на придбання нового ТЕКу для обігріву школи, 20 тис. на заміну старих вікон на сучасні металопластикові та на ремонт 4 комп′ютерів.
У переддень новорічних свят не стояла  осторонь і наша Солоненська сільська рада, яка виділила кошти в сумі 20 тисяч гривень на спортивний інвентар : мячі, мати, обручі, тенісний стіл, що допоможе нашим школярам  зміцнювати своє здоров′я, займаючись спортом як на у роках, так і в позаурочний час. А також щоб у класній кімнаті першокласників було тепло та затишно на лінолеум, утеплювач для стін.
Ну а яке ж новорічне свято без красуні - ялинки та солодощів! Про це не забули наші фермерські господарства. Тож щира подяка фермерському господарству «Лан» (кер. Чернов Леонід Петрович), фермерським господарствам Чернової Галини Олексіївни та Лавриненка Миколи Івановича, які придбали для учнів закладу красуню – ялинку, цукерки в торбу Діда Мороза, шоколадки кожній дитині, а в школі у нас 140 учнів.
Бажаємо всім миру, здоровя, щастя, добробуту у Новому 2017 році!

Немає коментарів:

Дописати коментар