середа, 21 лютого 2018 р.

Герої не вмирають...

     "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.
20 лютого у закладі відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.
     Заняття у навчальному закладі розпочалися виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання на знак вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні. «Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами.

"Ми не маємо право забувати героїв" саме під такою назвою пройшла виховна година у 5 класі - класний керівник Огренич М.В.


 Година-скорботи "Небесна Сотня у вирій полетіла", яка присвячена подвигу запоріжців Сергія Синенка, Василя Сергієнка, загиблих випускників закладів освіти Вільнянського району, провела класний керівник Іванова М.М. у 6 класі.


 Інформаційна година "Небесна сотня. Герої не вмирають." у 8 класі - класний керівник Рябченко О.А.


    Учні 7, 9, 10 класів разом з учителем історії Огреничем С.О. та класними керівниками Григор"євим Є.В., Тарасенко Н.А. переглянули фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».
   Учні 1-4 класів разом з класними керівниками Коровіною О.С., Овсієнко Д.Ю., Шестіловською О.П. переглянули презентацію «Уже ніхто не знищить Україну, в тобі, в мені, у кожному із нас…»

Немає коментарів:

Дописати коментар